Broodje Bal Editie 3 – When Harry met …Hammond

Hammond Sessions presenteert:

Broodje Bal met Chris STrik, Rob Mostert en radio presentator Harry Hulskemper

Op zondag 14 januari 2018 om 16:00 uur hebben we onze derde editie van Broodje Bal!

Harry Hulskemper meets Rob Mostert tijdens Broodje Bal editie 3

Na twee uitverkochte edities van Broodje Bal hebben we weer een bijzonder studio concert in petto. Na de internationale uitstap met Hammond Grooves uit São Paulo en het nationale feestje met The Preacher Men, pakken we op 14 januari regionaal de draad op met de mooiste Jazz en Blues verhalen van Harry Hulskemper (RTV L.O.V.E.) met muzikale ondersteuning van niemand minder dan Chris Strik (drums) en Rob Mostert (Hammond B3).

Een volwaardig concert van Hammond en Drums waarbij de muziek en onderwerpen worden bepaald door jazzkenner en radio DJ Harry Hulskemper. Hij zet de twee waanzinnige musici op scherp en zet ze voor het blok. Drummeester Strik en Hammondorganist Mostert gaan daarmee aan de slag. Een supergaaf concept met een educatief tintje voor de luisteraar, zoals u van ons gewend bent.

Tijdens deze bijzondere middag staat de typerende sound van de Hammond en ronddraaiende Leslie-speaker natuurlijk weer centraal. Dit keer verkennen we samen met Harry de Jazz en Blues grootheden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Booker T. & The M.G’s, James Taylor Quartet, dr. Lonnie Smith…die het iconische instrument gebruikten in hun muziek, aangevuld met mooie verhalen en anekdotes terwijl Rob Mostert weer alle uithoeken en krochten van zijn geliefde Hammond laat horen en Chris Strik opnieuw laat zien wat een ongelofelijke dynamiek hij bezit op zijn gele monster.

Hulskemper is een Jazz en Blues liefhebber in hart en nieren. Met zijn wekelijkse radioshow op RTV L.O.V.E. (Lokale Omroep Volendam Edam) weet hij elke keer weer een bijzondere collectie platen te selecteren en draaien rondom een speciaal thema met mooie verhalen. Recent mocht hij op de radiozender de 300ste aflevering van ‘Harry’s Jazz & Blues Café’ vieren. Naast een klassieke muziekopleiding (dwarsfluit) te hebben gevolgd, is hij oud bestuurslid van de jazzclub Mahogany Hall, dat al jaren een begrip is onder de jazzliefhebbers in Nederland en één van de oudsten in het land (…en we hebben het hier NIET over Harry!).

Kortom; deze mag u niet missen! Harry Hulskemper met Chris Strik (drums) en Rob Mostert (Hammond B3)

Het wordt weer een bijzonder concert, vol muziek, passie en verhalen. Onder het genot van een drankje en het overheerlijke broodje bal gaat u vol wetenswaardigheden en als een profeet van de Hammond naar huis gaat.

Voor het volledige overzicht en tickets kunt u terecht op de speciale Eventbrite pagina (link hieronder):

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-broodje-bal-studio-concert-harry-hulskemper-chris-strik-en-rob-mostert-41207898935

Harry Hulskemper komt naar Broodje Bal
Harry Hulskemper

 

 

 

 

 

 

 

Chris Strik (drums)
Rob Mostert (Hammond B3)

Harry Hulskemper bij Hammond Sessions

2 gedachten over “Broodje Bal Editie 3 – When Harry met …Hammond

 1. Marcel van Meel Beantwoorden

  Geweldige happening! Was genieten tot op het bot. Zie vol verwachting uit naar de volgende editie.

  • manager Bericht auteurBeantwoorden

   Super fijn om te horen Marcel, we zijn met een hele gave gast bezig voor de volgende editie.
   Info volgt binnenkort!

   Met vriendelijke groet,

   Rob en Dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *