Broodje Bal editie 4 – Met Jerôme Hol, Chris Strik en Rob Mostert

Chris Strik en Rob Mostert hebben de smaak te pakken! Deze heren zijn zo aan elkaar gewaagd dat het snel besloten was dat de vierde editie van Broodje Bal studio concerten weer uit dit duo bestaat, deze keer met een waanzinnige gastmuzikant erbij. Dus toen we in de backstage wandelgangen van De Melkweg in Amsterdam één van Nederlands beste gitaristen tegenkwamen was de keuze snel gemaakt.

Hammond Sessions presenteert: Broodje Bal met Jerôme Hol!

Naar Eventbrite voor de laatste tickets

Broodje Bal studio concert met Jerome Hol (Gitaar), Chris Strik (drums) en Rob Mostert (Hammond)

Rob, Chris en Jerôme zijn geen vreemden voor elkaar. Rob en Jerôme speelden bijvoorbeeld al eens samen bij Radio 6, waarbij de vonken er van af vlogen. Dat belooft een muzikale explosie op zondag 18 maart a.s.!

Jerôme is geen onbekende in de Nederlandse muziekscene. Hij heeft het podium met menig nationaal en internationaal artiest gedeeld o.a. Billy Cobham, Dr. Lonnie Smith, Michiel Borstlap, Dick de Graaf’s Cry Baby en Teus Nobel’s Liquid Music & Legacy Quintet. Daarnaast is hij de vaste gitarist in de Hans Dulfer band. Jerôme staat bekend om zijn eigen geluid door heavy metal sound te combineren met de warmte van de blues en de harmonische subtiliteit van de jazz.

U kunt zich voorstellen dat de combinatie van Jerome Hol op gitaar, de dynamiek van Chris Strik op drums en het rauwe geluid van Rob Mostert op zijn Hammond een muzikale explosie teweeg gaat brengen. Wat zij precies gaan spelen blijft nog even een verrassing. Maar wij kunnen u wel alvast meegeven dat het een heerlijke laag Rock en Blues zal bevatten.

Naar Eventbrite voor meer informatie en de laatste tickets

Of bestel direct hieronder in de veilige omgeving:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *